Slavni in Avon

Author:
Publisher: Avon
Date published:
Game type: quiz
Times played: 6128
   
   
igraj zdaj
05.03.2010 31.03.2010

 

Oddajte svoje podatke, da boste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju.

Prizes

     
  3 x paket Avonovih proizvodov  
     

Nagrajenke internetne igrice Avon in slavni so: - Nina Gornik - Danijela Gregurec - Marinka Urdih Nagranke bodo prejele paket Avonovih proizvodov v vrednosti 40 €.

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni igri

S sodelovanjem v nagradni igri AVON in slavni, ki poteka od 5.3.-31.3.2010, se potegujete za nagrado: Avonov paket kozmetičnih proizvodov v vrednosti 40 €. Podeljene bodo 3 enakovredne nagrade. Nagrade niso zamenljive za denarno vrednost. V nagradni igri sodelujete vsi reševalci, ki oddate svoje podatke. Nagradna igra poteka na strani www.avonblog.si in www.avon.si. Organizator nagradne igre Avon in slavni je Avon d.o.o., Vodovodna 99, 1000 Ljubljana. Zaposleni podjetja Avon d.o.o. nimajo pravice sodelovati v nagradni igri. Vsi sodelujoči se strinjajo, da uporabimo njihove podatke za namene trženja in obveščanja o akcijah in ponudbah podjetja Avon d.o.o. Osebnih podatkov, posredovanih v igri Avon in slavni, ne bomo posredovali tretji osebi. Dobitnik nagrade je za prevzem nagrade dolžan sporočiti davčno številko in ostale potrebne podatke.

Oddajte svoje podatke, da boste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju. Nagrajence bomo obvestili osebno, imena bodo objavljena tudi na www.avonblog.si.

copyright © all rights reserved
games in all languages  english  slovenski  
is the free web games portal for the fans of the mind games
atelje info