Moj make-up

Author:
Publisher: Avon
Date published:
Game type: quiz
Times played: 6977
   
   
igraj zdaj
01.04.2010 30.04.2010

 

Oddajte svoje podatke, da boste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju. Sodelujte tudi na Avonovem natečaju Pomladni make-up.

Prizes

     
  5 x enakovrednih nagrad v vrednosti 42 evrov.  
     

Posamezna nagrada vsebuje Avonovo logo toaletno torbico, čajno logo skodelico in make-up proizvode, vse v skupni vrednosti 42 evrov.

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni igri

S sodelovanjem v nagradni igri Moj make-up, ki poteka od 2.4.-3.5.2010 (do 12. ure), se potegujete za eno izmed nagrad. Z žrebom bo podeljenih 5 enakovrednih nagrad, vsaka v vrednosti 42 evrov. Nagrade niso zamenljive za denar. V nagradni igri sodelujejo vsi reševalci, ki oddajo svoje podatke (ime in priimek, polni naslov, e-naslov). Nagradna igra poteka na straneh: www.avonblog.si, www.avon.si, http://www.pil-on.net/ , http://www.plus-on.net/ , http://www.novitednik.com/, http://www.radiocelje.com/, http://www.studentarija.net/portal/ . Organizator nagradne igre Moj make-up je Avon d.o.o., Vodovodna 99, 1000 Ljubljana. Zaposleni podjetja Avon d.o.o. nimajo pravice sodelovati v nagradni igri. Vsi sodelujoči se strinjajo, da uporabimo njihove podatke za namene izvedbe te nagradne igre in kasnejšega trženja in obveščanja o akcijah in ponudbah podjetja Avon d.o.o. Z osebnimi podatki razpolaga le Avon d.o.o. Osebnih podatkov, posredovanih v igri Moj make-up, ne bomo posredovali tretji osebi. Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov se pošlje na [email protected] . Dobitnik nagrade je za prevzem nagrade dolžan sporočiti davčno številko in ostale potrebne podatke.

Oddajte svoje podatke, da boste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju. Nagrajence bomo obvestili osebno, imena bodo objavljena tudi na www.avonblog.si.

copyright © all rights reserved
games in all languages  english  slovenski  
is the free web games portal for the fans of the mind games
atelje info