gametypeid = 1

Vrhunski modni kreator in umetnik je za Avon ustvaril tri vonje. Govorimo o:

Rojen je bil v francoski Provansi, študiral na prestižni univerzi Sorboni in École du Louvre. Ljubezen do umetnosti in slikarstva ga je namesto do kuratorstva v muzeju popeljala v svet mode. Leta 1987 je odprl lastno modno hišo. Njegovo ustvarjanje je vsestransko, od visoke mode, modnih dodatkov, vonjev, poročnih oblek, do parfumov in bogatih kostumov za gledališča in opere. V današnjih kreacijah uporablja več slikovitosti in kombinira različne materiale in slogovne prijeme.

Katera filmska igralka predstavlja vonj 'trilogijo ljubezni' Today-Tomorrow-Always?

Prestižni parfum Today-Tomorrow-Always predstavlja slavna filmska igralka, ki je bila kot prva iz svoje države nominirana za Oskarja za najboljšo igralko. Manj znano je, da je tudi filmska in televizijska producentka ter režiserka. Poleg filmskih vlog pa je poznana po humanitarni aktivnosti in zavzemanju proti diskriminaciji imigrantov ter proti nasilju nad ženskami.

Avon sodeluje s pariško modno hišo, katere zaščitni znak je črka:

Francosko modno hišo, poznano predvsem po visoki modi in dišavah, je l. 1965 v Parizu ustanovil potomec italijanskih priseljencev in jo poimenoval po svojem priimku. Do sodelovanja z Avonom je prišlo leta 2008, ko sta bila pod vodstvom modnega oblikovalca Estebana Cortazarja oblikovana parfumska voda zanjo in toaletna voda zanj.

V l. 2010 je nov obraz v Avonu 31-letna igralka, ki jo je med zvezde ponesel film Avatar:

(Odgovor na Avon bog)
Filmska igralka, ki nas je navduševala v filmih Star Trek in Avatar, je nov obraz za vonj Eternal Magic. Predvsem njeno znanje plesa in izkušnje z gledališčem so ji odprle pot do glavne vloge v Avatarju. V njem se prepletata animacija in tehnologija, s katerima se njen lik transformira v izvenzemeljsko bitje in obenem ohranja človeške lastnosti. Vzhajajoča zvezda Hollywooda ljubi izzive in spremembe: "Veliko mi pomeni, da bom sodelovala s podjetjem, ki deli moje vrednote in verjame v močne ženske."

Simpatična filmska igralka je Avonov obraz tako za proizvode kot humanitarno dejavnost. Govorimo o:

Avon je 2007 prvič sklenil sodelovanje z osebnostjo, ki pokriva vse tri dimenzije delovanja – humanitarno dejavnost, blagovno znamko in predstavnice. Omenjena oseba je vsestranska igralka, uspešna producentka in zaposlena mati ter kot taka izraža vse, kar je bistvo naših predstavnic – poslovni duh, navdušenje in vztrajnost. V filmih je ustvarila nepozabne like: Blondinka s Harvarda, Hoja po robu, Melanie se poroči, itd. V svoji karieri je prejela številne mednarodne nagrade in priznanja, med njimi leta 2004 Oskarja za najboljšo igralko.

Dvaindvajseto Bondovo dekle, ki predstavlja Avonov parfum Bond 007, je:

Bondova dekleta so elegantna in zapeljiva, samozavestna, pametna in očarljiva. Takšna je filmska diva, Bondovo dekle, ki predstavlja Avonov parfum Bond 007. Omenjeno igralko smo lahko videli v Kvantumu sočutja 007 in Spopadu titanov. "Sodelovanje pri najnovejšem filmu Kvantum sočutja je bila zame izjemna izkušnja, saj je vsak dan prinesel nekaj novega in vznemirljivega. Ponosna sem, da sem Avonovo Bondovo dekle 007, ki pooseblja kvalitete Bondovih deklet – zapeljiva in samozavestna ikona", je izjavila igralka.

Kreativna direktorica barvne kozmetike v Avonu je ustvarila tudi linijo proizvodov z lastnim podpisom:

Odgovor lahko poiščete tudi na Avon blog.
Kreativna direktorica za barvno kozmetiko je kreirala linijo proizvodov Sheer in zasnovala linijo s svojim podpisom. “Ko sem odraščala, je bila Avonova kozmetika edina kozmetika v naši hiši. Že od takrat vem, da je v lepotni industriji to podjetje največje in vodilno v svetu. Kot umetnico ličenja me razveseli, če se ženske prepoznajo kot lepe. Avonova filozofija je tudi moja: vsaka ženska ima svoj lasten stil." Njen način dela je svež in lahkoten pristop k ličenju.

Najprej smo jo spoznali v TV seriji Prijatelji, potem pa je zasijala še v Avonovem katalogu s toaletno vodo Spotlight. Kdo?

Otroštvo je preživela v Alabami, na študij arhitekture je odšla v Washington, vendar so jo kmalu premamili odrski reflektorji. Najbolj je zaslovela s TV serijo Prijatelji, v kateri je bila v zadnjih dveh letih produkcije tudi najbolje plačana igralka v ZDA. Prejemnica številnih nagrad za filmske in televizijske vloge, žena in mati, je inspiracija mnogim ženskam, ki želijo zasijati pod žarometi v vsakodnevnem življenju. Ona je obraz za Avonovo toaletno vodo "Spotlight".

Navdušen nad hitrimi avtomobili, živi po svojih merilih, ne po predpisanih s strani drugih. Avonov obraz za Unscripted, toaletno vodo zanj, je:

Če vam je njegovo ime še vedno uganka, si poglejte na Avon blog.
Priznani filmski igralec, karizmatičen, spontan, ljubitelj hitrih avtomobilov, je v sodelovanju z Avonom ustvaril dišavo Unscripted. "Bistvo moje kreacije je v sporočilu, da je treba živeti življenje po lastnih merilih in ne kot po predpisanem scenariju. Uživajmo v tem, kar delamo in to počnimo na svoj, edinstven način." Gledalci ga najbolj poznamo iz TV serije Talenti v belem, pred kratkim pa smo ga gledali tudi v filmu Valentinovo.

Pop zvezda bo z Avonom soustvarila dišavo z izvirno privlačnostjo:

Kdo je iskana pop zvezda, poglejte na Avon blog.
Modna oblikovalka in igralka, pevka hip-hop glasbene skupine Black Eyed Peas, z Grammyjem ovenčana za pop in R&B izvedbe, je odra vajena že od otroštva, saj je nastopala v TV filmih in posojala glas raznim junakom. 35-letna pevka pravi: "Veselim se ustvarjanja svoje prve dišave z Avonom. Ves čas iščem nove načine izražanja same sebe in oblikovanje lastne dišave je več kot odlična priložnost za to."

Prestižno nego za obraz Anew Reversalist predstavlja manekenka svetovnega slovesa:

Super manekenka, ki še pri štiridesetih na modni pisti predstavlja bikinke za svetovne prestižne znamke, je po materi Angležinja in Iranka po očetu. Poročena je s Simonom Le Bonon, pevcem skupine Duran Duran. Leta 2009 je začela sodelovati z Avonom kot obraz za obnovitvene visoko kvalitetne proizvode Anew Reversalist. Istega leta je sklenila sodelovanje tudi z Wallisom za oblikovanje celotne kolekcije oblačil.

Izberi odgovor

 

Pažljivo preberi vprašanje in nato izberi pravilni odgovor. Ne pozabi, da za napačne odgovore izgubljaš točke!

 

podrobna navodila

Točkovanje

+10 točk

-5 točk 

 

copyright © all rights reserved
games in all languages  english  slovenski  
is the free web games portal for the fans of the mind games
atelje info