gametypeid = 1

Make-up zahteva, da enako močno poudarim oči in ustnice.

Glej več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Če želite poudariti oči, potem uporabite močno črno maskaro, trepalnice dobro privihajte, da oči 'odprete'. Lica in ustnice pa naj bodo bolj nevtralne. Dober make-up je usklajen in uravnotežen, torej nikoli ne izpostavite vsega enako močno.

Kadar uporabljam gloss, mi ustnic ni potrebno občrtati.

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Najpogostejša napaka pri ličenju ustnic z glossom je ta, da ne občrtate ustnic. Gloss se bo obdržal dlje časa, če prej zarišete črto po liniji ustnic. Na svinčnik nanesemo malo glossa in s tem zarišemo linijo ustnic. Za gloss velja enako kot za šminko – črta zadržuje barvo, da se ne izgubi s slino pri govorjenju, pri jedi, itd.

Kakšen podton ima polt rjavolask z zlatorjavimi očmi?

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Preizkusite lahko sledeče: kaj vam k obrazu pristaja bolj - oranžna (potem ima koža topel podton) ali roza barva (hladni podton). Zdaj vemo, kakšen podton ima naša koža in temu primerno izberemo odtenek pudra. Rdečelaske in rjavolaske z zlatorjavimi očmi imate kožo z zlatim podtonom - toplim.

Šminko naredim obstojnejšo:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Da bo šminka obstojnejša, nežno pritisnite čez naličene ustnice kozmetični robček (ne vlažilni!) in nato čezenj s čopičem nanesite malo pudra v prahu (najbolje puder za obraz z minerali). S tem zaščitite barvne pigmente v šminki.

Šminko nanašam:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Šminko najlepše nanašamo s tankim ploščatim čopičem od sredine proti kotičkom ustnic. Tako se bo šminka manj razmazala okrog ustnic.

Lesketajočo maskaro uporabljamo za svečane in večerne priložnosti. Nanesemo jo:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Shimmer Tips maskara je primerna za glamurozne nastope, večerne in posebne priložnosti. Trepalnice namažemo s črno maskaro, obvezno počakamo, da se posuši, nato pa pogled poudarimo še s Shimmer Tips maskaro.

Tekočo podlago nanesem:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Podlago vedno nanesite po vsem obrazu. Količina pa je tista, ki naredi izgled lep, naraven, ali pa če ste nanesli preveč, naredi izgled maske. Predno nanesete podlago, s korektorjem zakrijte nepravilnosti na koži.

Preko ustnic ne smem s peelingom, ker je koža tanka in občutljiva:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Tudi ustnice zahtevajo peeling, vendar naj bo ta zelo nežen. Ko ga sperete, za čez noč nanesite visoko hidratantni balzam z oljem jojobe. Ustnice bodo ostale mehke in zjutraj pripravljene na nov make-up.

Rdečilo za lica nanesem:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Nasvet Jillian Dempsey: na lica nanašajte blush na zgornji del lic in raje s krožnimi nanosi kot v ravnih potegih, saj jim to daje bolj naravno barvo.

Korektor za predel pod očmi naj bo:

Več na Avonovem blogu/Lepotilnica
Temne kolobarje prekrijemo s korektorjem pred nanosom običajne podlage. Korektor za predel pod očmi naj bo vedno svetlejši od naše kože (svetlopolte uporabite light, temnopolte pa medium odtenek). Pod oči nanesemo nekaj pikic korektorja, nato pa s prstom nežno potrepljamo, da ga razmažemo. Nikoli ne vlečemo, ker je koža pod očmi zelo tanka in je ne želimo raztegniti.

Polne in popolne ustnice dosežem tako, da:

Ustnice bodo polne in popolne, če uporabimo enako barvo svinčnika, šminke in glosa. Naj črta ne izstopa. Izberite 3-v-1 komplet za ustnice. Za dnevno uporabo se držite zaporedja: črtalo za ustnice, šminka, glos s sončno zaščito.

Izberi odgovor

 

Pažljivo preberi vprašanje in nato izberi pravilni odgovor. Ne pozabi, da za napačne odgovore izgubljaš točke!

 

podrobna navodila

Točkovanje

+10 točk

-5 točk 

 

copyright © all rights reserved
games in all languages  english  slovenski  
is the free web games portal for the fans of the mind games
atelje info